Täältä löydät kaikki kamalat tarinat.  . Oletko valmis kauhukierrokselle? Ja muuten lukijat hei voitte myös lähetättää vieraskirjaan omia tarinoita, julkaisemme ne sitten täällä mutta nyt alkaa..

POSLIININUKKE
Olipa kerran perhe johon kuului kolme tyttöä ja Isä. Eräänä päivänä isän piti lähteä työmatkalle. Kaikki tytöt saivat esittää toivomuksen mitä haluaisivat. Vanhin tyttö toivoi farkkuja, Keskimmäinen paidan ja nuorin posliininuken. Sitten pari päivää työmatkan alkamisen jälkeen isä tuli kotiin. Nuorin tyttö jätti posliininuken ikkunalaudalle. Kun tyttö heräsi, posliininukke oli hänen kasvojensa päällä. Tyttö kiljui niin, että kaikki tulivat katsomaan. He päättivät laittaa posliininuken pahvilaatikkoon yön ajaksi. Sitten kun isä tuli yön jälkeen katsomaan tyttöään, hän koki järkytyksen. Tyttö oli raadeltu kynsillä. ja tytön vieressä oli posliininukke, jolla oli terävät kynnet esillä.

HAAMUJA TAIVAALLA
Englannissa tehtiin yli 300 vuotta sitten kuuluisa aavetutkimus toistuvasta sotanäystä. Väkivaltainen selkkaus käytiin Edgehillissä lokakuusssa 1642, Englannin sisällissodan aikaan. Tuolloin kuningas Kaarle I:n kavaljeerit saivat vastaansa poliittisen vastustajansa Olviver Cromwellin joukot. Seuraava tapaus kertoo varhaisen aavejahdin tapahumista.
Muutamia viikkoja taistelun jälkeen kyläläiset kertoivat nähneensä kaiken uudestaan, haamujen toisintona taivaalla. Kaarle I lähetti uskottuja miehiään Edgehilliin. Hekin näkivät aavesodan, ja tunnistivat jopa kuuluisan kavaljeeriruhtinaan. Vuosisatojen ajan taistelu kertautui vuosipäivinään lokakuussa ja jouluisin. Viime aikoina näky on haalistunut, kuin puhkikulunut nauhoitus.

MURHATTU
1950-luvulla kanadalaistohtori Ian Stevenson alkoi tutkia itämaista jälleensyntymistä. Hän haastatteli lukuisia lapsia, jotka sanoivat muistavansa edellisen elämänsä vaiheita. Intialaispoika RAvi Shankar muisti olleensa kerran poika nimeltä Munna. Hän kertoi, että parturi ja pyykkärieukko olivat katkaisseet hänen kurkkunsa pitkällä sahanteräisellä veitsellä. Stevenson sai selville, että Munna-niminen poika oli tosiaankin tapettu niin julmasti puoli vuotta ennen RAvin syntymää. Teosta epäiltiin parturia ja pyykkäriä. Stevenson ei koskaan pystynyt todistamaan, että Ravi oli uudelleensyntynyt Munna, mutta Ravin kaulassa oli selittämätön pitkä ja leveä arpi.

KOVAONNINEN MATKAAJA
Yhden tarinan mukaan brittiläinen eversit Ewart matkusti CArlislesta junalla Lontooseen vuoden 1900 paikeills. Tyhjässä vaunuosastossa matkaava eversti nukahti. HErätessään hän huomasi saaneensa seuraa, vaikka kukaan ei ollut voinut nousta junaan. Nuori mustapukuinen nainen istui nyt evestiä vastapäätä. Hän oli vaiti, katse syliinsä luotuna. Äkkiä juna jarrutti. Putoava matkalaukku iski everstin tajuttomaksi. Kun hän toipui, nainen oli kadonnut. Mutta kantaja tunnisti Ewartin hiljaisen seuralaisen. Vuosia aiemmin nainen oli ollut junamatkalla miehensä kanssa. Mies oli kurkistanut ikkunasta, hänen päänsä oli iskeytynyt irti ja lentänyt vaimon syliin.

IHANA JUNAMATKA
Nuoripari oli vasta mennyt naimisiin ja he menivät junalla häämatkalle. Nuoripari oli istunut vähän aikaa autossa ja miehelle tuli kova hinku polttaa tupakkaa ja hän sanoi vaimolleen menevänsä wessaan. Kun miestä ei kuulunut pitkään aikaan ja vaimo oli käynyt wc ovellakin mutta mies ei avannut pian hän pyysi jotain miestä avaamaan wc oven kun he menivät sisään wc ikkuna oli auki ja miehen vartalo lojui lattialla. Todettiin että mies oli aukaissut ikkunan ja toinen juna oli ajannut ohi ja miehellä oli katkennut pää.

TUOMION HURTTA
Tässä tarinan versiossa väitetään, että jo vuosisatoja musta koira oil ilmaantunut aina kun joku perheenjäsenistä teki kuolemaan Herra Vaughn tunsi tämän perinteen muttei kertonut sitä vaimolleen, ettei vaimo säikähtäisi. Kun yksi heidän lapsistaan sairastui, rouva Vaughnkävi yhtä mittaa yläkerran sairashuoneessa. Kerran hän palasi samantien kirkuen alas, ja pyysi miestään karkottamaan lapsen vuoteen jalkopäässä istuvan valtavan mustan koiran, Järkyttynyt mies tiesi heti, mitä salaperäisen eläimen ilmestyminen merkitsi. Mies ryntäsi raput ylös, vaikka tiesi sydämessään juoksun turhaksi. Hän löysi rakkaan lapsensa jo kuolleena, ja aavehurttta oli tipotiessään.

VALOKUVAN HAAMU
Seitsenvuotias  René Leret sai kissanpennun lahjaksi  Lyonissa  vuonna 1954.  Pojan jumaloima lemmikki jäi auton alle kuukauden kuluttua. Vanhemmat ajattelivat, että suru murtaa heidän lapsensa. Mutta René ei suostunut uskomaan kissansa kuolemaa. Hän intti, että kissa on yhä hänen seuranaan, vaikka kukaan ei nähnytkään sitä. Hän suokki ja silitteli sitä yhä. Tunnettu ranskalainen aavetutkija vieraili Renén luons. Hän äimistyi nähdessään valokuvan, jossa poika poseeraa kissansa kanssa kolme vikkoa onnettomuuden jälkeen...


MARIA
Kauan sitten eräs koru nimeltä Maria löydettiin keiteleen vanhimmasta talosta. Talossa oli vuosia sitten asunut pariskunta joka oli riidoissa. Riitojen päätteeksi oli mies tappanut naisen ja haudannut tämän kellariin. Naisella oli ollut hyvin kaunis ja arvokas koru minkä mies aikoi pitää omanaan. Muutama päivä myöhemmin mies kuoli ja korun sai miehen hyvä ystävä. Muutama päivä miehen kuolemasta, kun ystävä oli saanut korun, hän alkoi sairastella ja niinpä hän kuoli muutaman viikon aikana. Koru alkoi kulkea hänen suvussaan ja jokainen jolla koru on ollut on kuollut salaperäisesti, mutta monta vuotta naisen kuolemasta, sai korun tyttö joka ei kuollutkaan, vaan eli tavallista pidemmän elämän. Lopulta naisen kuoltua, löytyi miehen tappaman naisen luuranko kellarista ja luurangolla oli Mariakoru kaulassaan. Tutkimusten mukaan nainen, joka ei kuollut koruun, olikin aave joka ei saanut rauhaa miehen anastamasta korusta, vaan hankki sen takaisin. Sen jälkeen Mariakorusta ei olla nähty jälkeäkään.

KATOAVA MATKAAJA
Oli polttava kuuma kesäkuun iltapäivä. Juna kiisi kohti pohjoista. Yhdessä vaunuosastossa istui mies, joka luki kauhukijaa. Hän ei hetkeksikään irrottanut katsettaan kirjasta. Kohta juna pysähtyi, ja eräs nainen istuuti häntä vastapäätä. Nainen kaipasi juttuseuraa ja yritti saada miehestä puhekaveri.
-Mitä luette, nainen aloitti keskustelun.
-Kummitusjuttua. Se on todella kauhea, mies vastasi.
-Uskotteko kummituksiin, nainen ihmetteli
-Uskon hyvinkin. Kummituksia on joka paikassa, mies kertoi.
-En usko teitä. Pelkkää taikauskoa. Minä ainakaan en ole eläissäni nähnyt kummitusta, nainen sanoi.
-Ettekö todellakaan? mies kysyi ja haihtui savuna ilmaan!

 RISTI SELÄSSÄ
Oli kerran tyttö joka meni kauppaan. Hän pyöräili hautausmaan poikki. Joku huusi:
-Pysähdy tai kiroan sinut! Tyttö ei pysähtynyt. Kun tyttö tuli kotiinpäin hän poikkesi taas hautausmaalla. Yhtäkkiä puskasta hyppäsi noita, joka kaatoi tytön, piirsi hänen selkäänsä ristin ja sanoi:
-jos näytät ristin jollekulle, minä tulen ja tapan sinut! Tyttö pelästyi ja lähti. Kotona äiti sanoi:
-huomenna on koulukuvaus, mene suihkuun! Tyttö ei halunnut, mutta äiti patisti hänet suihkuun. Sitten isosisko tuli kylpyhuoneen kautta kotiin diskosta, huomasi ristin ja kysyi mikä se oli. Kello kaksitoista ikkuna aukeni ja joku meni sisään veitsen kanssa. Pian hän meni taas ulos. Aamulla tyttö löydettiin... KUOLLEENA!
(lähettänyt turmion tytär)

YÖ HETKI

Katsoimme/luimme spiritsmi juttuja netistä, kello oli silloin jotain vähän yli kaksitoista.(yöllä) Yhtäkkiä huoneen ovi meni kiinni, tietokone sammui ja yritimme laittaa sitä päälle, mutta se ei onnistunut. Ikkuna verho oli kiinni, mutta silloin se tapahtui. Ikkuna verho revähti auki ja silloin me nähtiin seinässä varjo. Sen seurauksena katsoimme ikkunaa sieltä tuli ainoastaan valoa. Sitten alkoi valot vilkkua ja kamalaa ulinaa joten katsoimme vielä kerran ikkunaa ja silloin me näimme sen. Ihmisen joka leijui ikkunan edessä lapsi sylissä. Ja nainen käänsi katseen meihin punaiset silmät vilkkuen ja sanoi: -Tunnetteko te tämän lapsen? me emme uskaltaneet vastata mitään. Sen jälkeen hän pudotti lapsen maahan ja itki. Ja sitten hän sanoi: -Jos olisitte vastanneet, niin lapseni olisi hengissä!. Ja emme kerenneet sanoa mitään kun hän katosi savuna ilmaan. Seuraavana aamuna näimme kuolleen lapsen kapaloituna maassa ja lappu sen edessä missä luki näin: Te tapoitte minun iki oman lapsen ja te joudutte kärsimään tästä.

(lähttänyt WaLL)

TYTTÖ JA PUNAINEN BASKERI

olipa kerran hattukauppias, joka kiersi pienessä kylässä talosta taloon kauppaamassa hattuja. Eräänä päivänä mies sitten kulki suureen maalaistaloon ja soitti ovikelloa. Oven avasi pieni soma tyttö. Tyttö sanoi kauppiaalle: "Vanhempani eivät nyt ole kotona. Mutta ompa teillä kaunis punainen baskeri. Olen aina halunnut tuollaisen." Mies hymyili ja vastasi: "No sehän on mukavaa sitten sinä saat pitää sen."
Illalla tytön vanhemmat tulivat kotiin viljapelloilta. He näkivät heidän Susikoiransa tärisemässä koirankopissaan. Tytön isä meni koiran luokse ja puhutteli koiraa rauhoittavasti. Koira vinkui hädissään ja katsoi latoon päin. Isä käveli ladolle ja avasi sen vanhan narisevan oven. Hänen sydämensä hyppäsi kurkkuun ja hän jähmettyi paikalleen. Olkien keskellä oli pystyssä heinäseiväs ja heinäseipään päähän oli työnnetty vertavaluva tytön pää. Tytön päässä lepäsi punainen baskeri ja hänen otsaansa oli lävistetty hakaneulalla lappu, jossa luki:" Tämä baskeri on lahja teidän tytöllenne.
P.S Antakaa koiralle vettä, sen hengitys löyhkää.....pikkutytöltänne.

(lähettänyt lizzy_)