Parhaat kasvonaamio vinkit.

Kotitekoiset kasvonaamiot virkistävät ihoa eivätkä sisällä lainkaan kemikaaleja

Nämä todella tekevät ihosta pehmeän ja kauniin.

 

 

Jogurtti-mansikkanaamio

Sekoita muutama survottu mansikka luonnonjogurtin kanssa ja levitä iholle kymmeneksi minuutiksi. Jogurtti puhdistaa ja ravitsee ihoa, mansikan vitamiinit saavat jälleen veren kiertämään.

 

Öljy-hunaja-jogurttinaamio

Luonnonjogurtti, hunaja, kaurahiutaleita, helokki- ja oliiviöljyä sekoitetaan keskenään ja levitetään iholle. Jättää mahtavan lopputuloksen! Tämä naamio sopii myös hiusten hellimiseen.

 

Sokeri kuorinta

Tarvitset kupillisen sokeria ja tilkan vettä, Vettä vain sen verran ettei sokeri sula kokonaa. Hiero sokeriliuos kasvoille pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia.Pese hyvin pois. Ihosi on takuulla pehmeä ja kirkas.

 

Luonnonjugurtti avocado  

Maustamaton jugurtti, kypsä avocado.

Murskaa avocado pieneen määrään maustamatonta jugurttia, koostumuksen tulee olla sen verran paksua että se pysyy kasvoilla. Anna vaikuttaa  12-15 minuuttia. Pyyhi pois kostutetulla vanulla, älä pese.

 

Hedelmä-naamio     

Sekoita tehosekoittimella mansikkaa, papaijaa, nektariinia, kurkkua ja kananmuna. Levitä iholle kymmeneksi minuutiksi. Tässä vitamiinipommissa on kaikki ihosi kaipaamat ainekset!

 

 

Banaani-mansikka naamio 

Onko sinulla seka iho?

Banaani kosteuttaa ihoa ja mansikan sisältämä c-vitamiini tasapainottaa ihon rasvaisuutta.

Sekoita murskattu banaani ja mansikat yhteen. Levitä seos kasvoille ja anna sen vaikuttaa 7-10minuuttia, voit tehostaa vaikutusta lisäämällä kasvoille kurkkuviipaleita