Tässä kerotaan vähän Weedistä. :)
                                                       

Weed on legendaarisen Oun johtajan Ginin ja tämän puolison Sakuran poika, sekä Rikin pojanpoika. Weedillä on kaksi veljeä, Yukimura ja Joe, sekä veljenpoika Koshiro. Weed on veljessarjansa nuorin. Weedillä on puolisonsa Koyukin kanssa neljä pentua: Sirius, Orion, Rigel ja Bellatrix.


Elämäkerta

Lapsuus

Weedin tarina alkaa siitä, kun hänen emonsa, Sakura sairastuu. Sakurasta tulee pian liikkumiskyvytön ja Weedin täytyy pitää huolta sekä emostaan, että itsestään. Tämä johtaa Weedin nopeaan aikuistumiseen, sillä sen on osattava hankkia ruokaa jo hyvin nuorena siinä iässä, missä muut pennut vielä kerjäävät ruokansa emoltaan. Sakura-emo ei ole kertonut Weedille tämän olemassa olevista sisaruksista ja Weed luulee olevansa ainoa pentu, sillä toisia pentuja ei ole näkynyt pitkään aikaan. Weed muistaa sisaruksensa vasta myöhemmin tarinan edetessä, mutta aluksi sisaruksista ei tiedetä mitään.

Eräällä kerralla Weedin metsästäessä ruokaa sairaalle emolleen, se tulee törmänneeksi G.B.-nimiseen englanninsetteriin. Ennen kuolemaansa Sakura pyytää G.B.:tä viemään poikansa Ouun tämän isän, Ginin, luokse (animessa tämä rooli on annettu Smithille). G.B. suostuu tehtävään ja antaa Weedille nimen Sakuran kuoltua. G.B. muistelee, että hänen synnyinmaassaan, Englannissa, "weed" tarkoittaa rikkaruohoa, ja täten Weed ei olisi koskaan yksin, koska rikkaruohoja on kaikkialla! Nimi viittaa myös Weedin sitkeyteen.

Matkalla Ouun

Weed ja G.B. lähtevät kohti Oua. Jo matkan alussa he kohtaavat sairaan Lennyn, joka on lähtenyt etsimään pentuaan, joka on suunnilleen saman ikäinen kuin Weed. Weed päättää auttaa sairasta koiraa ja he saavat kuulla, että tämän poika, Mel, toimii nykyään Bluen juoksupoikana. He löytävät Melin, mutta tämä hyökkää Bluen käskystä oman emonsa kimppuun. Tästä suuttuneena Weed hyökkää Bluen kimppuun, mutta ei pärjää aikuiselle koiralle. Pian Hook, joka kantaa yhä kaunaa Bluelle veljensä tappamisesta, saapuu paikalle apujoukkojen kanssa ja Blue päättää paeta. Lopuksi Blue kuitenkin osoittautuu kunnon koiraksi, sillä se pelastaa Weedin ja jää itse rekan yliajamaksi.

P4

Ouun saapuessaan Weed ja G.B. tapaavat Kenin ja Kagetoran, Oun sotilaiden Benin ja Kurotoran pojat. Alku ei suju kovin hyvin ja Weed ottaa yhteen Kenin kanssa, mutta asiat saadaan selvitettyä ja heistä tulee ystäviä. Weed luulee myös tapaavansa isänsä, mutta tämä osoittautuukin aivan eri koiraksi, nimittäin Giniä muistuttavaksi Tokimuneksi. Tokimune saa surmansa ja Weed erehtyy luulemaan isänsä kuolleen, mutta Smith kertoo, että Tokimune oli Akamen kouluttama Ginin sijainen ja että oikea Gin on elossa. Animessa Tokimune kuolee P4:n (englanniksi Deadly Weapon, japaniksi Kaibutsu) hampaisiin. Mangassa P4:ään, geenimanipuloituun koiraan, tutustutaan tämän jälkeen ja samalla kuvioihin tulevat ammattitappajat Jerome, Heuler, Robert, Rocker ja North. Koirat ryhtyvät taistelemaan hirviökoiraa vastaan ja ammattitappajat saavat yksi kerrallaan surmansa. Jerome käy hirviön kimppuun viimeisenä ja yrittää saada tämän sydämen valtimot poikki. Weed ei halua kenenkään ystävistään kuolevan ja hän tönäisee P4:n alas jyrkänteeltä, jolloin myös hän itse sekä Jerome, Ken ja Kagetora putoavat sen mukana. Weed pelkää heidän kaikkien kuolevan, mutta keksii sitten keinon voittaa P4:n. Hän kääntää hirviökoiraa tämän hännästä ja ohjaa otuksen putoamaan suoraan rotkon pohjalla olevaan terävään puun oksaan. Oksa lävistää P4:n, ja Weed ystävineen selviää hengissä. Mel ja G.B. juoksivat alas etsimään muita, ja löysivät Weedin ja Jeromen kauempaa lammesta.

Vihollisia ja uusia ystäviä

Voitettuaan P4:n Weed saa kuulla, että hänen isänsä oli etsimässä häntä, mutta on joutunut Hogen-nimisen koiran vangiksi yhdessä Johnin kanssa. Weed haluaisi heti pelastaa isänsä karmealta kohtalolta, mutta hänen laumansa on liian pieni, jotta hän voisi haastaa pahamaineisen, paljon alamaisia koonneen Hogenin. Niinpä hänen täytyy odottaa ja lähteä etsimään seuraajia. Hogen saa tietää Weedistä ja lähettää joukkojaan tämän perään. Weedin perässä juoksevat ensimmäisenä borzoiveljekset Rocket, Jet ja Missile, joista Rocket päättä liittyä Weedin laumaan. Jet ja Missile palaavat takaisin Hogenin luo ja saavat surmansa.

Rocket auttaa Weediä paljastamalla tietoja Hogenista. Hän kertoo, mitä reittiä heidän tulisi käyttää, jotta Hogen ei löytäisi heitä. Weed on kiitollinen ja koirat suuntaavat kohti Shigaa, missä Kyoshiro Shiroganen reviiri sijaitsee. Ne aikovat pyytää Kyoshiroa liittymään laumaansa, sillä huhutaan, että Kyoshiro on vahva ja johtaa suurta noin yksivuotiaista koostuvaa huligaanilaumaa. Weed tapaa Kyoshiron, mutta tämä on juuri taistelemassa Terun isän Kotan kanssa. Weed ei pidä Kyoshiron tavasta toimia ja haastaa tämän kaksintaisteluun. Koirat alkavat otella, mutta heidät keskeytetään sillä Hogen oli lähettänyt ammattitappajat Lectorin ja Thunderin tappamaan Weedin ja Kyoshiron. Seuraa verinen taistelu, missä Weed katkaisee toisen ammattitappajan hampaat ja Kyoshiro puolestaan haavoittaa toista. Lopuksi näyttää kuitenkin siltä, että Kyoshiro ja Weed ovat häviämässä, mutta sitten esiin astuu Jerome ja antaa pahiksille kunnon selkäsaunan. Weed ei kuitenkaan anna Jeromen tappaa näitä, sillä hän ei aio iskeä hampaitaan pakenevaan. Kyoshiro vaikuttuu Weedin oikeudenmukaisuudesta ja liittyy tämän laumaan.

Kyoshiro kertoo Weedille Kogassa asuvasta koirasta, Tesshinistä, josta piti tulla Oun johtaja Ginin jälkeen. Hän kertoo, että kyseinen koira on todella vahva, ja että sillä on Ginin taistelutaidot, Akamen nopeus ja Johnin terävät hampaat. Hänen joukkoihinsa kuuluu Koga-ninjakoiria. Weed lähtee laumoineen Kogaan ja tapaakin siellä Kurojakin pojan Tesshinin, joka kuitenkin kieltäytyy lähtemästä Weedin mukaan, sillä hänen täytyy huolehtia lauman Vanhimmasta. Vanhin kuitenkin sanoo Tesshinille, että tämän täytyy lähteä Weedin mukaan ja niin hän tekee (Animessa, mangassa Vanhin on opettanut Tesshiniä inhoamaan kaikkea Giniin liittyvää. Weed ja Tesshin taistelevat, mutta Tesshin liittyy Weedin joukkoihin. Vanhin ei aluksi hyväksy sitä, mutta lopulta ymmärtää.). Hän opettaa Weediä hallitsemaan voimansa ja auttaa häntä tekemään oikea oppisen Zetsu Tenro Battogan.

Kun ammattitappajat Lector ja Thunder ilmestyvät uudelleen, Jerome tappaa ne (mangassa Jerome tappoi kaksi ajokoiraa). Weed suuttuu Jeromelle ja karkottaa hänet, sillä hän toimi Weedin käskyä vastaan. Jerome alkaa seurata Weedin laumaa Weedin tietämättä ja aika ajoin auttaa laumaa. Hogen lähettää Weedin perään uuden vihollisen, Kamakirin. Kamakiri piinaa Weedin joukkoja kauan, mutta Hiro-niminen koira haluaa kostaa hänelle isänsä kuoleman, joten se taistelee Kamakiria vastaan ja repäisee tältä kivekset irti. Kamakirin lauma hylkää tämän, samoin Weed laumoineen ja Hiro sai viimeinkin kostonsa. Gin on vihdoin saatu pelastettua Hogenin kynsistä ja isä ja poika kohtaavat ensimmäisen kerran.

Viimeinen taistelu

Hogenilla on muitakin vahvoja joukkueenjohtajia, nimittäin Bat, Kite ja Buruge, sekä aiemmin Tobei, joka häädettiin joukoista. Niistä jokainen taistelee ensin yhtä Weedin joukkueenjohtajaa vastaan, mutta hävittyään ja puhuttuaan Ginille, ne päättävät liittyä Weedin laumaan. Vihdoin Weed pääsee Hogenin luokse ja pystyy taistelemaan tätä vastaan. Taistelu on pitkä ja Hogen on liian vahva Weediä vastaan. Weed ei kuitenkaan luovuta ja melkein kuolee, kunnes kuolleiden ystävien, Rikin, Smithin, Johnin ja muiden haamut tulevat kannustamaan häntä ja sekoittavat Hogenin pään. Weed saa lisää voimaa ja rohkeutta ja hyökkää uudelleen Hogenin kimppuun, mutta sekään ei vielä tapa pahamaineista vihollista. Gin päättää itse tappaa Hogenin, mutta Weed ei anna hänen tehdä sitä, sillä Hogen on jo niin heikossa kunnossa. Animessa Hogen kiipeää Torahampaan huipulle ja salamanisku tappaa hänet. Mangassa sen sijaan Shoji Sudo saapuu paikalle ja ampuu koiran aivot ulos kostoksi työtoverinsa kuolemasta. Gin luovuttaa johtajuuden Weedille ja Weed palauttaa rauhan Ouun.

Makakit ja Venäjän sotakoirat

Anime päättyy tähän, mutta mangassa tarina vielä jatkuu. Saksanpaimenkoira Victorin johtamat Venäjän sotakoirat saapuvat terrorisoimaan Oun aluetta ja aiemmin ongelmana oli lauma makakeja. Weed kohtaa veljensä Yukimuran, jonka kanssa tällä on erimielisyyksiä. Yukimura kantaa kaunaa makakeille hänen ja Weedin veljen Joen surmaamisesta ja antaa alamaistensa kiduttaa pientäkin makakia. Weed ei hyväksy veljensä toimintaa ja veljekset päätyvät kaksintaisteluun, jonka Weed häviää, häviten ensimmäistä kertaa elämässään. Yukimura ja Weed pääsevät lopulta yhteisymmärrykseen. Osasta makakeja tulee Weedin ja Yukimuran ystäviä, mutta osasta tulee vihollisia. Vihollismakakien johtaja, Shogun-paviaani, tappaa lopulta Yukimuran, koirien ja makakien käydessä hurjaa taistelua. Hieman Yukimuran kuoleman jälkeen Weed, G.B., Kyoshiro, sekä Sasuke tapaavat metsässä narttukoiran, Koyukin, joka on juuttunut jalastaan ketunloukkuun kiinni. Weed ei saa ansaa irti, mutta Akame auttaa häntä. Weedistä ja Koyukista tulee hyvin läheiset. Koyuki on Weedin "tyttöystävä".

Kun Weedin korviin tulee sana, että Victor on tappanut Hakuron, Weed ei halua jättää Koyukia. Weed tietää myös, että Jerome on vangittu. Hän ei kuitenkaan lähde ennen kuin Koyukin pikkuveli Kotetsu ja G.B. saapuvat. Koyuki ja Kotetsu jäävät jälkeen, kun Weed lähtee G.B.:n kanssa uimaan kohti Hokkaidoa ja auttamaan Jeromea ja muita.

Pennut Koyukin kanssa

Pitkän hybridikarhuja vastaan käydyn taistelun jälkeen, Weed ja Koyuki saavat neljä pentua: Sirius, Rigel, Bellatrix ja Orion.

Kuvia                                                                                                                               
Weed
????
Avaintiedot
Kotipaikka Pohjois-Alpit (jap. ?????)
Ensiesiintyminen osa 1 (manga)
jakso 1 (anime)
Ääninäyttelijä Sachi Kokuryu
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (ainakin akita inun ja kishun risteytys)
Sukupuoli uros
Paino 32 kg (aikuisena)

Turkinväri hopeanharmaa brindle
Silmät siniset

Tiedot saagan eri osissa
Ginga Densetsu RikiGinga Nagareboshi GinGinga Densetsu Weed
Ikä 0-2 vuotta
Liittouma Sakura, Gin, G.B., Smith, Oun soturit, Koyuki, Kotetsu, Joe, Yukimura, Koshiro, omat pennut

________________________________________________________________________________
                                                Weed laulu suomeksi:
Tässä raivoavassa myrskyssä, emme huomista pysty näkemään ,Tässä julmassa mailmassa. Astu eteenpäin ja jatka. Älä anna ikinä itsesi murtua vaan nouse ylös ja taistele! Mene tuntemattoman elämäsi edestä! Juokse Weed! Anna rohkeutesi hohtaa läpi! Ulvo Weed! Muutu tähdeksi, joka tuhoaa pimeyden! Linnun radan legenda weed!


                                                                             Hopeanuoli laulu suomeksi:
Vuoret kutsuvat. Taivas kutsuu. Joku odottaa minua tulevaisuudessa.Vimma vie eteenpäin. Veri leimahtaa, ja syntymäni saan nyt tietää. Juokse,juokse,juokse,juokse! Muutu tuuleksi ja juokse! Ja voita eilinen itsesi! Kuljemme huomiseen" yhdessä olemme vahvempia voimalla nuoruuden loppuun palaamaton tähdenlento!