The Sims 2: Elämäntarinat

The Sims Elämäntarinat on Sims™ peliperheen uusin tulokas. The Sims Elämäntarinat saapui kauppoihin vuoden 2007 alkupuolella. Peliä ei tule sekoittaa The Sims 2 peliin,vaikka ne muistuttavat toisiaan suuresti. The Sims 2 pelin lisäosat eivät sovi yhteen The Sims Elämäntarinat pelin kanssa, eikä Elämäntarinat ole lisäosa Sims 2 peliin, vaan kyseessä on kokonaan uusi peli.

Huomio! Huijauskoodit, ladattavat tai vinkit eivät liity Elämäntarinoihin mitenkään. On kyllä ehkä mahdollista että jotkut koodit käyvät elämäntarinoihin.

The Sims 2: Lemmikkitarinat

Nimestä jo päätellen tämä peli liittyy lemmikkeihin. Tarinassa koulutetaan lemmikkejä kisoihin.

The Sims 2: Selviytymistarinat:

Tässä pelissä tapaamme tytön jonka nimi on Jessica. Jessica joutuu autiollesaarelle eli kirjaimellisesti joutuu luonnon armoille.

Jessica kyllä löytää muita ihmisiä ja rakkauskin syttyy palamaan trailerin mukaan.

 

Suositukset:

Itse suosittelen The Sims 2: elämäntarinoita ja selviytymistarinoita mitkä kannattaisi ostaa. Mutta pakko myöntää että lemmikkitarinat vaikuttaa hieman kiinnostavilta. Pahoittelen etten saanut löydettyä enemmän tietoa lemmikkitarinoista mutta (eng. nimi) Alice kouluttaa Samia paikallisiin kisoihin ja hänen serkkunsa antaa Alicelle hoidettavakseen hänen kissansa joka on hemmoteltu.

 

Huomio! Elämäntarinat-pelit ovat läppäriystävällisiä. Eli ne käyvät erityisesti kannettaville tietokoneille.