Siskoni on noita (Charmed) -sarjaa ei tällä hetkellä esitetä tv:stä.

Charmed8.jpg picture by Anngeel__

Tämä sivu kertoo Yhdysvaltalaisesta Siskoni on noita (Charmed) -sarjasta. Tämä ei tietenkään ole sarjan kotisivu, vain ihan minun päähänpisto tehdä sarjalle fanisivu.

Siskoni on noita (Charmed) on yhdysvaltalainen draamasarja, jonka on luonut Aaron Spelling. Sarja kertoo kolmesta siskoksesta Pruesta, Piperista ja Phoebesta. Prue-siskon kuoltua mukaan tulee sisarpuoli-Paige. Siskokset taistelevat suojellakseen maataan demoneilta, varlokeilta ja kaikilta muilta pahoilta voimilta. Siskokset eivät saa käyttää voimiaan omaksi edukseen tai kertoa niistä tavallisille ihmisille. Kaiken sen keskellä he yrittävät elää omaa elämäänsä.

Sarjaa on tehty 8.tuotantokautta, mitkä kaikki on esitetty Yhdysvalloissa ja Suomessa.8. Suomessa sarjaa nähtiin Nelosella.

Sarjan kaikki 8. tuotantokautta on esitetty Suomessa.

BanCharm.png picture by Anngeel__

Toivon, että täältä löytyy kyseisen sarjan faneille mukavaa tietoa sarjasta. Sekä tietysti niille, jotka eivät sarjasta tiedä, mutta haluaisivat tietää. Toivottavasti viihdytte sivustolla.

Vaikka Siskoni on noita (Charmed) -sarjan kuvaukset ovat jo loppuneet, niin Charmed ei ikinä häviä. Se elää meissä faneissa ikuisesti! Muistellen siskojen elämää me elämme niitä hetkiä uudestaan.

Charmed Now And Forever

Uutta: Sivuilta löytyy nyt myös linkki Siskoni on noita - foorumille. Kaikki mitä olet halunnut kertoa sarjasta on nyt mahdollista siellä. Foorumiin pääset tästä.

Terveisin: Arianne